[-]
Ostatnio Dodane Obrazki
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Coś na ząb

Brunetki , blondynki ja wszystkie was dziewczynki .. tak tak śpiewał Jan Kiepura ,hmm a wy drodzy koledzy jaką kobietę uważacie za swój ideał ? Waszym zdaniem jakie cechy charakteru można przypisać blondynkom , szatynkom, czy rudowłosym? A może jakieś historie ; mogą być zasłyszane od kolegów ! Big Grin
Odpowiedz

Ja chwilowo mam problem straszny, bo zawróciła mi w głowie taka jedna niesamowicie. Tylko ona całkowicie nie pasuje do mojego ideału kobiety. Patrząc obiektywnie nie powinna mi sie ani troche podobać :o
Feromon jakiś czy co?
Odpowiedz

Może wina brak?
Wink
Odpowiedz

grzesiek napisał(a):Ja chwilowo mam problem straszny, bo zawróciła mi w głowie taka jedna niesamowicie. Tylko ona całkowicie nie pasuje do mojego ideału kobiety. Patrząc obiektywnie nie powinna mi sie ani troche podobać :o
Feromon jakiś czy co?

To musi być ta jedyna skoro ci zawróciła w głowie Big Grin a feromony czsem dają znać o sobie Wink
Odpowiedz

Degustatorze ale jak bym był z drobną blondynką to zawsze bym się oglądał za pupiatymi brunetkami. To byłoby nie fair.
Odpowiedz

Nie wiem panowie ile w tym prawdy ale słyszałem że blond włosa jest kapryśna
Brunetka bardzo namiętna a ruda odprawia takie orgie że Święty Mikołaj zgubił przez nią wór .
I bądź tu teraz mądry !!! Rolleyes
Odpowiedz

To wszystko pomowienia Big Grin Zreszta rozpoznaj teraz, ktora jaki naprawde ma kolor wlosow, wiekszosc jest jeszcze niesklasyfikowana Wink
Odpowiedz

Foczka zapewne masz rację z tym rozpoznawaniem koloru włosów tym bardziej dzięki firmie Loreal, Joanna , Schwarzkopf .A jaki ty masz kolor włosów . Wink
A wiecie to by było nawet zabawne? Gdyby okazało się praktyką – idziesz do łóżka z rudą i nagle mówisz do niej ,wiesz moja droga ty to chyba jesteś blondynką bo taka kapryśna jesteś .
Big Grin
Odpowiedz

Buhahahahahah by sie ucieszyla Big Grin
Hmmm ja jestem blondynka i sie nie farbuje co by panowie nie byli zaskoczeni Wink Jakos mam obiekcje co do tego typu praktyk...A tak powaznie to wcale kaprysne nie jestesmy, przeciez "zlote" wlosy to od aniolow pochodza Big Grin

O was tez kraza legendy typu "Kocha tylko niedolega, piekny chlopiec zdradza" Big Grin
No i to juz klasyk, brunet o piwnych oczach to obietnica niezapomnianych wrazen Confused , a z blondynem o zielonych bedziesz sie smiala do lez Angel Wink a rudy, hmmm wyobraz sobie wasze dzieci Wink (ponoc dobrzy ojcowie) Smile
Odpowiedz

Zapomniałś o łysych czy przez grzeczność ich nie wymieniłaś ? Big Grin
Odpowiedz

Szczerze to o lysych nic nie slyszalam, ale mam znajoma co ma do nich slabosc i to bez wzgledu na kolor oczu Big Grin
Pozostaje jeszcze kwestia, lysy z wyboru czy z koniecznosci ? Big Grin
Odpowiedz

Z natury Smile
Odpowiedz

No to jak naturalny facet to czego sie czepiac Big Grin
Zreszta wam wlosy na glowie i tak do niczego nie sa potrzebne Big Grin
Odpowiedz

Podobno łysi maja więcej miejsca do całowania Smile
Odpowiedz

I to jest podejscie Big Grin Moze ja sie ogole na lyso Angel Big Grin
Odpowiedz

to nie jest głupi pomysł ! tylko co ogolisz ?
Odpowiedz

Hahahahahaha, a co lysi maja ogolone?!
Degustator toz to prowokacja jak z Onet.pl Big Grin
Odpowiedz

A więc tak jak już wcześniej ustaliliśmy że łysi łysieją z natury ,czyli na pewno nie ogolisz głowy . Rolleyes Brody ,wąsów nie masz ,pod pachami i na nogach zapewne się depilujesz .Hmmm tak też myślałem zostaję ostatnia opcja ? Rolleyes Ty niegrzeczna dziewczynko. Big Grin
Odpowiedz

Ja musialabym ogolic to co lysi maja z natury Big Grin Czy my przypadkiem nie odeszlismy od tematu? Angel Wink Degustator a Ty brunet czy blondyn? Wink Big Grin
Odpowiedz

oczywiście że brunet, ojciec brunet ,dziadek brunet matka bru.... nie matka była szatynem Big Grin
Odpowiedz

[-]
Korzyści z rejestracji!
Masz coś do dodania? Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć. Czekamy na Ciebie! Rejestracja trwa mniej niż minutę i wymaga podania jedynie adresu e-mail.
Jeżeli chcesz napisać coś bez logowania, to możesz zrobić to w dziale Wiadomości z Żyrardowa .

[-]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

21 gości