11.11.2013 13:31
RE: Jak to jest z regulaminami?
(10.11.2013 21:40 )eltom napisał(a): Nie mam obowiązku tam mieszkać. Dziwię się twojej złośliwości w tym temacie.
Jak możesz pisać o zaniedbaniu sprawy przeze mnie? Czegoś nie dopilnowałem, czy spółdzielnia mnie nie powiadomiła o takiej konieczności? Jak wymieniali tam liczniki wodne, to potrafili do mnie zadzwonić, by się umówić i problemu nie było?
Teraz problem mieli? Czy chcieli mnie naciągnąć na kasę?
Widzę, że pasują ci zbójnickie prawa, gdzie spółdzielnia robi, co chce i naciąga cię na nieuzasadnione koszty.
widać, że nie mieszkasz w zasobach spółdzielczych, bo pisząc te swoje sprzeczne informacje w różnych swoich postach, sam się gubisz.
Popytaj znajomych co są właścicielami lub mieszkają w zasobach zarządzanych przez spółdzielnie albo współnoty, czy wszystkie informacje dotyczących eksplatacji mieszkania docierają do nich indywidualnie i za potwierdzeniem jak ty się tego domagasz.
wiem, że nie ma obowiązku mieszkania we wszystkich nieruchomościach których jesteś właścicielem, ale jest obowiązek ponoszenia kosztów ich eksplatacji i użytkowania.