09.05.2012 22:17
Ostatnio Dodane Obrazki
|
|||||
- NIE DLA TORÓW CPK I AUTOSTRADY W LESIE - WYPEŁNIJ ANKIETĘ I WRZUĆ DO URNY
- Widzisz? Zgłaszaj - tutaj możesz opisać ciekawe zdarzenia i wszelkie spostrzeżenia związane z Żyrardowem
- Witamy na Forum Żyrardowa, zapraszamy do zalogowania się i pełnego uczestnictwa w forum. Zarejestrowani użytkownicy nie widzą reklam
- Invest in Żyrardów - dossier in EN PL DE FR RU. Economic and tourist information about our town! DOWNLOAD FREE OF CHARGE
Ocena wątku:
sklep H&M w Żyrardowie
09.05.2012 22:53
RE: sklep H&M w Żyrardowie
A to całkiem fajny sklep
09.05.2012 23:06
a ja dostałem maila z mailingu o2.pl Pewno kupili bazę żyrardowskich użytkowników portalu
10.05.2012 09:08
Tak samo Onet.pl Nawet na głównej były reklamy.
11.05.2012 13:07
wp.pl to samo;]
11.05.2012 17:37
Nie korzystacie czasem z internetu z isko?Reklamy już od dawna wykorzystują lokalizacje po ip
12.05.2012 05:22
rogacz w Onecie to trochę inaczej działa.Wiem bo jestem w trakcie rozmów o umieszczenie reklamy firmy w której obecnie pracuję .
12.05.2012 10:56
już widzę te tłumy i kolejki przed otwarciem
Co mnie nie zabiło, to mnie wzmocniło
14.05.2012 07:45
To kto z forumowiczów bierze dzień wolny, aby być na wielkim otwarciu i polować na promocje?
"Dodaj jeszcze, że są i tacy którzy nie mogą głosować w naszym mieście, a mędrkuje taki, smętkuje, rozlicza, dyskutuje,obraża i jest fachowcem od wszystkiego.....a jak wiadomo wszystkim wokół- "fachowiec od wszystkiego jest fachowcem od niczego" Judyta
14.05.2012 18:38
szkoda dnia wolnego otwarcie od 15.30 więc się nie opłaca dnia urlopu marnować
Co mnie nie zabiło, to mnie wzmocniło
Korzyści z rejestracji!
Masz coś do dodania? Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć. Czekamy na Ciebie! Rejestracja trwa mniej niż minutę i wymaga podania jedynie adresu e-mail.
Jeżeli chcesz napisać coś bez logowania, to możesz zrobić to w dziale Wiadomości z Żyrardowa .
Jeżeli chcesz napisać coś bez logowania, to możesz zrobić to w dziale Wiadomości z Żyrardowa .