Liczba postów: 4 447
Liczba wątków: 171
Reputacja:
14
Magnetowid.
Kupie magnetowid o dwóch prędkościach LP i SP. W b.dobrym stanie. A może ma kto Philipsa?
chyba to Kisiel kiedyś powiedział:
To, że żyjemy w koziej (nomem-omen) doopie, to już wszyscy wiemy, ale najgorsze, że się w niej urządzamy...."
Liczba postów: 6 522
Liczba wątków: 90
Reputacja:
22
Lokacja: Żyrardów
RE: Magnetowid.
Ja mam Samsunga może cię zainteresuje.
Reputacja:
14
Owszem. A coś więcej?
To, że żyjemy w koziej (nomem-omen) doopie, to już wszyscy wiemy, ale najgorsze, że się w niej urządzamy...."
Reputacja:
14
Temat proszę zamknąć. Stanowczo! Kupiłem kombajna DVD+VCR Player.
Poszukuję sprawnego magnetowidu VHS, lub odtwarzacza. Do kupienia, lub pożyczenia. Mam trochę starych kaset VHS z domowych imprez i chcę to przerzucić na kompa. Tel 6O6 II6 824
Jak miałem Samsunga nagrywarkę DvD Combo VHS to nie, było chętnych a teraz, chcą zgrywać, moje nagrania zgrane.
Liczba postów: 9 309
Liczba wątków: 1 668
Reputacja:
7
Lokacja: Podlas
Typ mieszkańca: Domkowy
Jak sprawny i wyczyszczony to ok, cenę robi tutaj czyszczenie. Jak kilka lat video postoi, to trzeba sobie wyczyścić, bo ma problemy z nawet słabym odczytem kaset, jest "zepsuty". Denaturat + szmatka i to takie wielkie koło trzeba wyczyścić
nazywało się to chyba głowica VHS.
⭐⭐Dodano po krótkim czasie⭐⭐
Tu znalazłem, bo nawet już nazw nie pamiętam:
https://www.evhs.pl/blog/?czyszczenie-gl...agnetowidu
Demokracja to władztwo intrygantów, wybieranych przez głupców. © Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie
Czemu elektronika w sklepach tak drogo? Polska to nie Ameryka - za socjalizm trzeba płacić!