Szukam pracy ratunku!!! - Wersja do druku +- Żyrardów dla Wszystkich (https://zyrardow24h.eu) +-- Dział: Ogłoszenia Żyrardów (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Ogloszenia-Zyrardow) +--- Dział: Praca Żyrardów (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Praca-Zyrardow) +--- Wątek: Szukam pracy ratunku!!! (/Temat-Szukam-pracy-ratunku) Strony:
1
2
|
Szukam pracy ratunku!!! - Gość - 09.12.2012 Potrzebuje pracy od zaraz... Pedagog, terapeuta, nauczyciel języka angielskiego, tłumacz... Człowiek bez pracy.. Jeśli wiecie o pracy np w moim zawodzie albo w jakimś butiku lub stoisku z prasą to proszę o pilną wiadomość.... RE: Szukam pracy ratunku!!! - eltom - 09.12.2012 Ankieta w tym temacie, to tak trochę ni przypiął, ni przyłatał. Jak ktoś będzie coś wiedział, to ci da znać na pewno. Trudno z góry powiedzieć, czy ci np. ja pomogę, czy nie. Jak się coś dowiem, to dam znać, ale z góry nic nie mogę obiecać. RE: Szukam pracy ratunku!!! - Andzela - 09.12.2012 Lektor języka angielskiego Dodane przez Katarzyna, Poniedziałek, 26 Listopad, 2012 10:10 Lokalizacja: Żyrardów Kategoria: Praca / Dam pracę Branża: Nauka / Edukacja Forma pracy: Część etatu Umowa: Umowa zlecenie Pracodawca:Akademia Lang Center Opis oferty pracy: Licencjonowana Akademia Języków Obcych poszerzając swoją ofertę edukacyjną poszukuje entuzjastycznych i wykwalifikowanych lektorów języka angielskiego OFERUJEMY: ciekawą pracę w młodym ambitnym zespole elastyczne godziny pracy atrakcyjne wynagrodzenie różne formy współpracy treningi metodyczne WYMAGANIA biegła znajomość języka obcego wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie w pracy z językiem punktualność kreatywność dyspozycyjność pr ofesjonalne podejście do wykonywanej pracy DODATKOWYM ATUTEM BĘDZIE doświadczenie z metodami bezpośrednimi udokumentowane kursy metodyczne własny środek transportu doświadczenie w pracy z klientami korporacyjnymi własna działalność gospodarcza praktyka w pracy z najmłodszymi Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych na adres: office@langcenter.pl http://tablica.pl/oferta/doswiadczone-ekspedientki-zatrudnie-od-zaraz-na-pol-etatu-ID1VO6t.html RE: Szukam pracy ratunku!!! - turboneta - 12.12.2012 Udało się znaleźć pracę? RE: Szukam pracy ratunku!!! - Brzoza - 12.12.2012 W 3 dni??? Cudów Turboneto nie ma! Margho, myślę o Tobie od spotkania w Dziatwie, ale trzeba trochę cierpliwości. Wiem, że sprawa jest dla Ciebie pilna, ale szybciej się nie da. Myślę i pytam... Pamiętam Ciebie RE: Szukam pracy ratunku!!! - eltom - 13.12.2012 (12.12.2012 23:46 )turboneta napisał(a): Udało się znaleźć pracę?Może rzecznik prasowy w policji jest do wzięcia? RE: Szukam pracy ratunku!!! - turboneta - 13.12.2012 (13.12.2012 00:01 )eltom napisał(a):No raczej nie(12.12.2012 23:46 )turboneta napisał(a): Udało się znaleźć pracę?Może rzecznik prasowy w policji jest do wzięcia? Tym bardziej, że pełniąca obowiązki rzecznika dziewczyna świetnie sobie radzi RE: Szukam pracy ratunku!!! - margho - 13.12.2012 (12.12.2012 23:53 )Brzoza napisał(a): W 3 dni??? Cudów Turboneto nie ma! Margho, myślę o Tobie od spotkania w Dziatwie, ale trzeba trochę cierpliwości. Wiem, że sprawa jest dla Ciebie pilna, ale szybciej się nie da. Myślę i pytam... Pamiętam Ciebie Naprawdę zależy mi na pracy... Dziękuję za pamięć RE: Szukam pracy ratunku!!! - Andzela - 13.12.2012 W sklepie obówniczym CCC (garbarnia )są przyjęcia od zaraz !!!!!! RE: Szukam pracy ratunku!!! - degustator - 13.12.2012 To znajdźcie jeszcze coś dla mnie RE: Szukam pracy ratunku!!! - siwy - 13.12.2012 i dla mnie też RE: Szukam pracy ratunku!!! - Andzela - 13.12.2012 @Deguś miał bys prace ....ale nie stać mnie na Ciebie RE: Szukam pracy ratunku!!! - degustator - 13.12.2012 W okresie zimowym jest 15% zniżka RE: Szukam pracy ratunku!!! - motyl - 13.12.2012 (13.12.2012 19:29 )degustator napisał(a): W okresie zimowym jest 15% zniżka przywalą większe mrozy to i 3065 zniżki dasz RE: Szukam pracy ratunku!!! - degustator - 13.12.2012 A co mają większe mrozy do tego ? RE: Szukam pracy ratunku!!! - margho - 05.03.2013 (09.12.2012 21:55 )margho napisał(a): Potrzebuje pracy od zaraz... Pomóżcie jeśli coś wiecie o jakiejkolwiek pracy.... Proszę... RE: Szukam pracy ratunku!!! - eltom - 05.03.2013 Mnie nic się o uszy nie obiło, ale moja branża, to raczej nie będzie ci pasować RE: Szukam pracy ratunku!!! - kalatos - 06.03.2013 Ciężko jest w każdej branży RE: Szukam pracy ratunku!!! - margho - 07.03.2013 (05.03.2013 19:52 )eltom napisał(a): Mnie nic się o uszy nie obiło, ale moja branża, to raczej nie będzie ci pasować W nie swojej branży już też pracowałam... RE: Szukam pracy ratunku!!! - Rogacz - 07.03.2013 W biedronce na żeroma szukali ostatnio ludzi. Niektóre drogerie też poszukują... |