Dyskusje na temat wielkości ;-> - Wersja do druku +- Żyrardów dla Wszystkich (https://zyrardow24h.eu) +-- Dział: Społeczność forum (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Spolecznosc-forum) +--- Dział: Kawiarenka (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Kawiarenka) +--- Wątek: Dyskusje na temat wielkości ;-> (/Temat-Dyskusje-na-temat-wielkosci) Strony:
1
2
|
Dyskusje na temat wielkości ;-> - zbyszek - 21.08.2012 Byłem...Ale we Frankfurcie nad Odrą. Też piknie. Coś takiego!! Niemiaszki maja jednak poczucie humoru RE: Frankfurt nad Menem - internauta - 28.08.2012 Ci ze średnim mogą korzystać za darmo-luka w cenniku. RE: Frankfurt nad Menem - internauta - 28.08.2012 Zbyszek,ile ty płaciłeś za swojaka? RE: Frankfurt nad Menem - zbyszek - 28.08.2012 nie chce , was panowie zawstydzać ale muszę, zapłaciłem 20 euro Pani obsługująca przybytek aż zacmokała z wrażenia. RE: Frankfurt nad Menem - internauta - 28.08.2012 Vielen dank-Zbyszek-20 euro-ta Pani musiała mieć podgląd. RE: Frankfurt nad Menem - Euforia - 28.08.2012 haaahah, dobre jaka droga ta ambicja cooo? RE: Frankfurt nad Menem - Jancio - 29.08.2012 (28.08.2012 14:57 )Zbyszek napisał(a): nie chce , was panowie zawstydzać ale muszę, zapłaciłem 20 euro Pani obsługująca przybytek aż zacmokała z wrażenia. Ale to ty tam na koniu pojechałeś RE: Frankfurt nad Menem - internauta - 30.08.2012 Pani prześwietliła mu portfel,zauważyła 20 euro,zażądała 2 euro ale on wyjął 20 i powiedział -bez reszty,wtedy Pani aż zacmokała z wrażenia. RE: Frankfurt nad Menem - eltom - 30.08.2012 Ja się domyślam, co on wyjął I nie było to euro RE: Frankfurt nad Menem - bergerac - 30.08.2012 A ja Frankfurt kojarzę z wielopiętrowymi burdelami. Nie wiem czy w taką akurat dzielnicę trafiałem, czy tylko mnie do takiej ciągnęło Ale, tak na poważnie, to miasto kojarzy mi się tylko z rozpustą (która lubię) i z motoryzacyjnymi targami (które tez lubię) RE: Frankfurt nad Menem - internauta - 30.08.2012 A moźe tam toaletę obsługiwał . RE: Frankfurt nad Menem - zbyszek - 30.08.2012 No nie wiem, co mam odpowiedzieć RE: Frankfurt nad Menem - eltom - 31.08.2012 Ja wiem, to robota Zbyszka :d RE: Frankfurt nad Menem - zbyszek - 31.08.2012 Zaniechajcie tak agresywnych wystąpień wobec mojej skromnej osoby! Jak wiecie, człowiek bezsilny w swojej zazdrości o to czego mu "brakuje" posuwa się do nieracjonalnych wystąpień. Pogódźcie się z tym że są osoby bardziej obdarzone w to i owo niż wy. RE: Frankfurt nad Menem - eltom - 31.08.2012 Nie ma to jak dobry pr RE: Frankfurt nad Menem - internauta - 31.08.2012 Zbyszek,ile by tam Rusputin zapłacił,a?Ten co teraz panuje-pewnie jest tylko o rus mniej bogaty.Pussy riot się na nim poznały i chcialy go wygnać.Niemiaszki naprawdę mają poczucie humoru kiedy milczą,my się śmiejemy,zufrieden. RE: Frankfurt nad Menem - eltom - 31.08.2012 Ech... RE: Dyskusje na temat wielkości ;-> - teqton - 31.08.2012 Oddzieliłem posty z działu tambylców i przeniosłem tutaj. RE: Dyskusje na temat wielkości ;-> - internauta - 31.08.2012 Zbyszek nie zna ceny i milczy.Inspiracją były słowa grosse und kleine-das ist alles.Das ist klar-er ist kaputt.Wo sind der Mann? RE: Dyskusje na temat wielkości ;-> - internauta - 01.09.2012 Jest zmiana tematu-na temat wielkości powiem krótko -wielki jest ten kto na małego z góry spogląda. |