Kupię podręczniki ZSP nr 3 - Wersja do druku +- Żyrardów dla Wszystkich (https://zyrardow24h.eu) +-- Dział: Informator Żyrardowski (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Informator-Zyrardowski) +--- Dział: Szukam - Polecam - Odradzam (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Szukam-Polecam-Odradzam) +--- Wątek: Kupię podręczniki ZSP nr 3 (/Temat-Kupie-podreczniki-ZSP-nr-3) |
Kupię podręczniki ZSP nr 3 - Gość - 11.08.2012 Kupię używane podręczniki w dobrym stanie do drugiej klasy gimnazjum (ZSP nr 3). Wiem, że to już prawie za późno ale ... może jeszcze nie wszyscy sprzedali. Kontakt na priv lub 795413309 RE: Kupię podręczniki - zico - 12.08.2012 Co ci potrzeba bo moja córka ma .Chciała kupic od niej koleżanka .Córka się dowie i dam znać jutro wieczorem RE: Kupię podręczniki - Duke - 14.08.2012 Pozwolę podłączyć się do tematu, gdyż chętnie zakupię używane podręczniki do pierwszej klasy gimnazjum (ZSP nr.1). Może nie jest jeszcze za późno na używane... RE: Kupię podręczniki - Gość - 15.08.2012 Mam dużo podręczników, w większości nowe. Biblioteka przekazała dla fundacji. Wiec w imieniu fundacji mogę sprzedać za 5 złotych za sztukę, tylko zapraszam do obejrzenia co jest potrzebne. tel. 505174856 RE: Kupię podręczniki - Oleg - 27.08.2012 załączam listę - chyba mi z nieba spadłeś ..... sorry - muszę tak bo się nie załącza Język Polski Autor :Witold Bobiński Świat w słowach i obrazach. Podręcznik do kształcenia literackiego i kulturowego dla klasy 2 gimnazjum, Wydawnictwo WSiP Autor: Zofia Czarniecka – Rodzik, Gramatyka i stylistyka. Podręcznik do kształcenia językowego dla klasy 2 gimnazjum, Wydawnictwo WSiP Matematyka Stanisław Durydiwka, Stefan Łęski,„Z Pitagorasem przez Gimnazjum”, Podręcznik do matematyki, klasa 2. Nowy podręcznik, Wydawnictwo: ADAM Stanisław Durydiwka, Stefan Łęski, „Z Pitagorasem przez gimnazjum”, Ćwiczenia do matematyki, klasa 2, zeszyt 1, zeszyt 2, Do nowego podręcznika, Wydawnictwo : ADAM Wanda Łęska, Stefan Łęski, ‘Z Pitagorasem przez gimnazjum”, Zbiór zadań z matematyki, klasa 2. Nowy, Wydawnictwo: ADAM Biologia Małgorzata Jefimow, PULS ŻYCIA podręcznik dla klasy drugiej gimnazjum plus zeszyt ćwiczeń, Wydawnictwo: Nowa Era. Nr dopuszczenia 58/2/2009 Geografia Dawid Szczypiński, Mirosław Wójtowicz, Podręcznik do geografii dla klasy II PLANETA NOWA, Wydawnictwo: Nowa Era Ewa Ćwiklińska, Anna Wawrzkowicz, Zeszyt ćwiczeń do klasy II PLANETA NOWA , Atlas geograficzny do gimnazjum „ Polska, kontynenty, świat”, Wydawnictwo: Nowa Era Chemia Krzysztof Pazdro, Maria Torbicka, Podręcznik. Część II. Chemia dla gimnazjum, Wydawnictwo: Oficyna Edukacyjna Krzysztof Pazdro, Krzysztof Pazdro, Ćwiczenia . Zestaw podstawowy rozdziały 5-9 Fizyka Grażyna Francuz – Ornat, Teresa Kulewiak, Maria Nowotny – Różańska, Spotkanie z fizyką, Wydawnictwo: Nowa Era. Nr dopuszczenia 93/2/2009, Romuald Subieta, Zbiór zadań do fizyki. Wydawnictwo: WSiP Język angielski Tony Garside, Joanna Spencer-Kępczyńska, Grupa IV, V, New Exam Connections 2 – podręcznik i ćwiczenia, Wydawnictwo: Oxford University Press. Nr dopuszczenia 259/2/2011/z1 Język rosyjski E. Chamrajewa, R. Broniarz, „Wriemiena 2” Kurs dla początkujących i kontynuujących naukę. Podręcznik do języka rosyjskiego dla klasy 2 gimnazjum, Wydawnictwo: WSiP. Nr dopuszczenia 2/3/2009 Historia Stanisław Roszak, Śladami przeszłości. Podręcznik do historii dla klasy drugiej gimnazjum, Wydawnictwo: Nowa Era. Nr dopuszczenia 60/2/2010 Informatyka Pańczyk J., „Informatyka Europejczyka . Podręcznik dla gimnazjum, Edycja: Windows Vista, Linux Ubuntu, MS Office 2007, Open Office.org”, Wydawnictwo: Helion. Nr dopuszczenia 75/2009 Wiedza o społeczeństwie Iwona Janicka, Aleksandra Kucia , Tomasz Maćkowski,Dziś i jutro. Podręcznik z ćwiczeniami, część 1,Wydawnictwo : Nowa Era. Nr dopuszczenia 77/1/2009 Zajęcia techniczne Jerzy Pecyna,„Technika w praktyce. Bezpieczeństwo ruchu drogowego”,Zeszyt ćwiczeń dla klas 1-3 gimnazjum,Wydawnictwo: Nowa Era RE: Kupię podręczniki - Andzela - 27.08.2012 Podobno jest komis książek na 1 go Maja za żabką . Pozdrawiam RE: Kupię podręczniki - Rafał - 27.08.2012 Już nie.... RE: Kupię podręczniki - Duke - 27.08.2012 Potwierdzam. Na 1 go maja jest komis podręczników. Skupują/sprzedają nie wszystko mają, ale częściowo można skompletować niezbędny zbiór podręczników. RE: Kupię podręczniki - Rafał - 27.08.2012 Od trzech tygodni nikt w nim nie otworzył drzwi.... więc raczej jest nieczynny. RE: Kupię podręczniki - Duke - 27.08.2012 Byłem w piątek, byłem dzisiaj, więc ktoś otworzył drzwi Czynny RE: Kupię podręczniki - Rafał - 28.08.2012 Czy mówimy o komisie róg Maja i Mireckiego ? RE: Kupię podręczniki - Andzela - 28.08.2012 Ja mówię o komisie... za komfortem jest żabka za żabką jest (podobno)komis .Nie byłam tam osobiscie tylko o nim słyszałam i widziałam ulotkę tego komisu .Nie mam tej ulotki bo bym napisała dokładny adres .@Rafał nie mam pojęcia o którym ty komisie piszesz róg Maja a Mireckiego RE: Kupię podręczniki - Rafał - 28.08.2012 Po dawnym kiosku Ruchu - na przeciw Komfortu - róg Maja i Mireckiego ..... RE: Kupię podręczniki - Andzela - 28.08.2012 Czyli na przeciwko żabki a nie zaa RE: Kupię podręczniki - Rafał - 28.08.2012 Sprawdziłem jeszcze raz - zdecydowanie naprzeciwko Komfortu za Żabką idąc w kierunku Placu RE: Kupię podręczniki - Gość - 29.08.2012 Odnośnie listy podręczników - odpowiem rzeczowo w sobotę, w piątek wracam do Polski. RE: Kupię podręczniki - jaon81 - 31.08.2012 Jeśli ktoś jest zainteresowany mam kilka podręczników, które chętnie odstąpię Historia- "Dzień dobry historio!"- klasa 6, Grzegorz Wojciechowski. Numer dopuszczenia: 235/00 Angielski- "New Exam Connections 2"- Tony Gardside, Joanna Spencer-Kępczyńska. Numer dopuszczenia: 2011 Historia- "Śladami przeszłości 1"- klasa I gimnazjum, Stanisław Roszak. Numer dopuszczenia: 60/1/2009 Geografia- "Planeta Nowa 1"- klasa I gimnazjum, Roman Malarz. Nummer dopuszczenia: 7/1/2009 Rosyjski- "BPEMEHA 1"- klasa I gimnazjum, Elizaweta Chamrajewa, Elza Iwanowa, Renata Broniarz. Numer dopuszczenia: 2/1/2009 Plastyka- "Plastyka"- klasa I gminazjum, Katarzyna Czernicka. Numer dopuszczenia: 47/2009 Matematyka- "Liczę z Pitagorasem"- klasa 6, Wanda i Stefan Łęscy. Numer dopuszczenia: 59/09/S (zbiór zadań) Matematyka- "Liczę z Pitagorasem"- klasa 6, Stanisław Durydiwka, Stefan Łęski. Numer dopuszzcenia: 59/09/S (podręcznik) RE: Kupię podręczniki - Gość - 17.09.2012 Sprzedam Ksiazki do 1klasy Gimnazjum nr 7 telefon 500104445 |