Kobiety i mężczyźni :) - Wersja do druku +- Żyrardów dla Wszystkich (https://zyrardow24h.eu) +-- Dział: Społeczność forum (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Spolecznosc-forum) +--- Dział: Kawiarenka (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Kawiarenka) +---- Dział: Dla kobiet (https://zyrardow24h.eu/Dzial-Dla-kobiet) +---- Wątek: Kobiety i mężczyźni :) (/Temat-Kobiety-i-mezczyzni) Strony:
1
2
|
Kobiety i mężczyźni :) - teqton - 25.05.2011 Dlaczego...Dlatego... Dlaczego mężczyzna lepiej gwiżdże niż kobieta….. …bo ma ptasi móżdżek ! Co wspólnego maja mężczyźni i PC ? ....wydaje się ze wszystko potrafią zrobić ,ale jak ich nie zaprogramujesz, nie zrobią nic! Dlaczego kobiety słabo jeżdżą samochodem ? ...bo wszyscy instruktorzy są facetami ! Dlaczego na świecie jest więcej kobiet niż mężczyzn ? ...bo przyroda jest mądra! Ile i dlaczego ?? Dlaczego mężczyźni ciagle szukaja dziewic ? ... bo nie znosza krytyki ! Dlaczego potrzeba tysiace plemnikow aby zapłodnić jeden jajnik ? ...bo plemniki sa meskiego rodzaju i nigdy nie pytaja o kierunek! Historia Bóg wezwał do siebie Adama i powiedział mu….,,mam dla ciebie dwie wiadomości, jedną dobrą i jedną złą,,….. Adam chciał najpierw usłyszeć ta dobrą, wiec mu Bóg powiedział : “dam ci dwa prezenty,dwa nowe organy,mózg i penis “ “Super" odpowiedział Adam, “a ta zła wiadomość ?“ Bóg odpowiedział: “Nie masz dostatecznie dużo krwi,aby te organy pracowały równocześnie!" Statystyka Dlaczego do raju idzie tylko 10% mężczyzn? Bo w przeciwnym wypadku byłoby to piekło. Dlaczego mężczyzna podczas myślenia trzęsie głowa? Bo wtedy te dwa neurony które posiada, się dotykają. W jaki sposób mężczyznę leżącego w łóżku doprowadzić do szaleństwa ? Schowaj mu pilota. I jeszcze cukiereczek na koniec! Jaka jest różnica miedzy mężczyzną a kobieta? Kobieta pragnie aby jeden mężczyzna spełnił wszystkie jej życzenia. Mężczyzna pragnie aby wszystkie kobiety spełniały jego jedno życzenie. Jak zapobiec temu aby mąż nie czytał twoich maili? Nazwę skrzyneczki mailowej zmień na,,instrukcje obsługi,, RE: Kobiety i mężczyźni :) - MALYNKA - 25.05.2011 heh skąd ty to bierzesz RE: Kobiety i mężczyźni :) - degustator - 25.05.2011 Zdrajca !! RE: Kobiety i mężczyźni :) - MALYNKA - 26.05.2011 ciemu?? bo nie ma dziemu... a ciemu nie ma dziemu.. bo są śliwki robaczywki... a czemu są śliwki robaczywki.. bo są robaczki wpierdalaczki RE: Kobiety i mężczyźni :) - teqton - 26.05.2011 Malyna tabletek nie wzięłaś ? RE: Kobiety i mężczyźni :) - MALYNKA - 26.05.2011 niom goździkowa nie dotarła :/ RE: Kobiety i mężczyźni :) - Andzela - 29.05.2011 Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na ziemi ?? Mężczyzna..... bo ma piersi bez mleka, ptaka bez skrzydeł, jaja bez skorupek i worek bez pieniędzy. 80% kobiet już nie wychodzi za mąż ,bo zrozumiało że dla 60gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu!!!!!!!!!!!!! RE: Kobiety i mężczyźni :) - teqton - 29.05.2011 baba !!!!! RE: Kobiety i mężczyźni :) - MALYNKA - 29.05.2011 chłopy z workiem bez pieniędzy hehehe RE: Kobiety i mężczyźni :) - Euforia - 29.05.2011 (29.05.2011 08:07 )Andzela napisał(a): Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na ziemi ?? Dobrze gada!!! RE: Kobiety i mężczyźni :) - zbyszek - 30.05.2011 A czemuż to ukochany mężczyzna jest porównywany do wieprza? MY nie porównujemy do czegokolwiek co deprecjonuje Was jako kobiety. Żądamy tu przeprosin i to natychmiast bo... RE: Kobiety i mężczyźni :) - teqton - 30.05.2011 Dobrze Zbyszko gada ! Na kolana ! RE: Kobiety i mężczyźni :) - Foczka - 30.05.2011 Przed ślubem > Ona: Ciao Wituś, > On: No nareszcie, już tak długo czekam! > Ona: może chcesz żebym poszła? > On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! > Ona: Kochasz mnie? > On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! > Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? > On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? > Ona: Chcesz mnie pocałować? > On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! > Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? > On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem! > Ona: Czy mogę ci zaufać? > On: Tak. > Ona: Kochanie... dwadzieścia lat po ślubie: > czytaj od dołu.... RE: Kobiety i mężczyźni :) - zbyszek - 31.05.2011 Eee...a wcale nie! Znam wiele małżeństw z wieloletnim stażem i widać po ich zachowaniu wobec siebie że bardzo się kochają. RE: Kobiety i mężczyźni :) - MALYNKA - 01.06.2011 ale nie powiesz że dobrze nie napisała ( z humorem hehe) nie oszukujmy się jest wiele takich małżeństw o których piszesz ale jeszcze więcej takich o których pisze foczka niestety!!!! RE: Kobiety i mężczyźni :) - teqton - 01.06.2011 RE: Kobiety i mężczyźni :) - Wioslarz - 01.06.2011 (31.05.2011 12:36 )Zbyszek napisał(a): Eee...a wcale nie! Widać muszą się kochać RE: Kobiety i mężczyźni :) - MALYNKA - 01.06.2011 albo... RE: Kobiety i mężczyźni :) - zbyszek - 01.06.2011 Kochają się i już. A wiecie że jak ma się od czasu do czasu skoki na boki, he he, to bardziej kocha się swoją połowicę. RE: Kobiety i mężczyźni :) - teqton - 01.06.2011 Żeby czegoś nie wyczuła ? |