Infomacje forumowe
FORUM BĘDZIE DZIAŁAŁO DO KOŃCA ROKU, PÓŹNIEJ BĘDZIE WYŁĄCZONE I ZLIKWIDOWANE, POZOSTANIE CZAT POD ADRESEM: http://xat.com/web_gear/chat/go_large.php?id=219299189


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kablówka ISKO
Autor Wiadomość
marcin2
Niezarejestrowany

 
Post: #1
Kablówka ISKO
Witam, orientuje się ktoś czy mając kablówkę cyfrową z ISKO są dostępne kanały kablówki analogowej? Chodzi mi o to aby mieć kanały na dwóch telewizorach na jednym nie muszą być cyfrowe bo rozumiem, że rozdzielić pakietu cyfrowego na dwa telewizorki nie można?
04-10-2010 10:06
Odpowiedz cytując ten post
EAGLES
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: Kablówka ISKO
Zadzwoń i zapytaj ISKO tel 46 855 99 75 lub zobacz na stronie http://www.isko.net.pl
04-10-2010 10:22
Odpowiedz cytując ten post
marcin2
Niezarejestrowany

 
Post: #3
RE: Kablówka ISKO
Genialnie! Ja się pytam tu i teraz czy ktoś może wie nie potrzebuje do nich dzwonić.
04-10-2010 10:31
Odpowiedz cytując ten post
pandazy Offline
Super użytkownik
*****

Ilość postów: 872
Dołączył: Jun 2010
Reputacja: 16
Post: #4
RE: Kablówka ISKO
Myślę, że właśnie "u źródła" dostaniesz konkretną opowiedź Smile
04-10-2010 10:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Killerski
Niezarejestrowany

 
Post: #5
RE: Kablówka ISKO
Są w jednym kablu i tv analogowa i tv cyfrowa Wink a co do podziału cyfrówki to z tego co wiem nie da się zrobić , chyba że będziesz oglądał w obydwu to samo.
04-10-2010 10:50
Odpowiedz cytując ten post
eltom Online
Administrator
*******

Ilość postów: 14,748
Dołączył: Nov 2008
Reputacja: 29
Post: #6
RE: Kablówka ISKO
Jeśli ma dwa tv cyfrowe, to dlaczego nie? Ta cyfrówka jest jakoś specjalnie kodowana i są jakieś karty do tego, czy zwykły MPEG4?
Jeśli zwykły, bez specjalnego szyfrowania i kart, to rozgałęziacz antenowy wystarczy.

[Obrazek: eltomek.jpg]
04-10-2010 16:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gość
Niezarejestrowany

 
Post: #7
RE: Kablówka ISKO
Myślałem, że ktoś już przerabiał tą historie z tymi programami dlatego wolałem się zapytać. No nic w wolnej chwili podskoczę do ISKO dowiedzieć się wszystkiego.
Nie no tak łatwo to nie jest potrzebna karta do kanałów
04-10-2010 16:44
Odpowiedz cytując ten post
boney
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: Kablówka ISKO
(04-10-2010 16:43 )eltom napisał(a):  Jeśli ma dwa tv cyfrowe, to dlaczego nie? Ta cyfrówka jest jakoś specjalnie kodowana i są jakieś karty do tego, czy zwykły MPEG4?

W cenniku, na stronach isko jest podana wysokość opłaty za zgubienie karty dostępu warunkowego i mowa o module cam.
05-10-2010 17:51
Odpowiedz cytując ten post
eltom Online
Administrator
*******

Ilość postów: 14,748
Dołączył: Nov 2008
Reputacja: 29
Post: #9
RE: Kablówka ISKO
No to jest kodowany Sad To się nic nie zrobi... no... chyba, że klonowanie karty Wink

[Obrazek: eltomek.jpg]
05-10-2010 18:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
boney
Niezarejestrowany

 
Post: #10
RE: Kablówka ISKO
Teoretycznie spliterek mógłby sprawę załatwić, zakładając że karta nie jest sparowana z modułem czy też dekoderem..no ale to tylko teoretycznie Wink
P.S.
Lepiej wziąć sobie cyfrę+, multiroom bądź spliter zakupić.
Oferta lepsza, cena niższa...same plusySmile
05-10-2010 18:23
Odpowiedz cytując ten post
Gość
Niezarejestrowany

 
Post: #11
RE: Kablówka ISKO
wiem że stary wątek ale kolega się myli co do "lepszej ofert" cyfry. Właśnie z cyfry zrezygnowałem na rzecz cyfrowej kablówki. Jak dla mnie super dobrane kanały - no może trochę muzycznych kanałów brak ale reszta bajka.
05-01-2011 23:12
Odpowiedz cytując ten post
Killerski
Niezarejestrowany

 
Post: #12
RE: Kablówka ISKO
Jakość też bajka ?
05-01-2011 23:19
Odpowiedz cytując ten post
eltom Online
Administrator
*******

Ilość postów: 14,748
Dołączył: Nov 2008
Reputacja: 29
Post: #13
RE: Kablówka ISKO
Okazuje się, że nasze ISKO nie jest takie, jak nakazują przepisy.
Konsumenci się poskarżyli i efekty są:

http://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=2842

[Obrazek: eltomek.jpg]
13-08-2011 06:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
motyl
Niezarejestrowany

 
Post: #14
RE: Kablówka ISKO
i się dobrali do doopy Big Grin
13-08-2011 07:09
Odpowiedz cytując ten post
degustator Offline
Super użytkownik
*****

Ilość postów: 7,125
Dołączył: Nov 2008
Reputacja: 30
Post: #15
RE: Kablówka ISKO
Super,czyli jest jeszcze mała sprawiedliwość na świecie Wink

To jest ważne
http://youtu.be/j6cCHuc3aOA

[Obrazek: volvo.jpg]
13-08-2011 07:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Killerski
Niezarejestrowany

 
Post: #16
RE: Kablówka ISKO
Powinni im kare finansową przywalić ! i to taką fest !
13-08-2011 22:40
Odpowiedz cytując ten post
zico Offline
Super Moderator
******

Ilość postów: 3,562
Dołączył: Nov 2008
Reputacja: 16
Post: #17
RE: Kablówka ISKO
(13-08-2011 07:20 )degustator napisał(a):  Super,czyli jest jeszcze mała sprawiedliwość na świecie Wink

dupa nie sprawiedliwość zmienią tylko umowy i nic więcej . a swoje itak wyrwą od klienta zmieniając zapis w umowie Sad

Wszyscy mi mówią, Janek przestań pić i rzuć palenie. Basica straszy, że jak nie przestanę, to odejdzie, lekarz straszy, jak nie przestanę, to szybko zejdę. Wszyscy dookoła nic tylko straszą, a człowiek jak ma silną wolę to i tak zapali i się napije. (Jan Himilsbach)
14-08-2011 07:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rencista. Offline
Super użytkownik
*****

Ilość postów: 1,842
Dołączył: Jun 2009
Reputacja: 7
Post: #18
RE: Kablówka ISKO
Jestem pod wrażeniem.

Middle aged.
15-08-2011 00:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gość
Niezarejestrowany

 
Post: #19
RE: Kablówka ISKO
Z jakością to bym dyskutował, nie wiem jak w obecnej chwili ale jakiś czas temu Sad.Zakupiłem telewizor LCD,nowy,po jakiś trzech miesiącach zaczął gubić głos i wyć,charczeć, jakieś dziwne odgłosy.Oddałem telewizor do naprawy na gwarancji.Po naprawie bez zmianSad.Te same objawy.Telefon do ISKO."u nas jest wszystko OK!!!".To wszystko OK, przerabiałem już wcześniej z internetem.Odpowiedź zawsze była taka sama"ma pan wirusa bo u nas jest wszystko OK".Zrezygnowałem z netu-wirus sam wyparował z kompaSmile.Zrezygnowałem z TV -telewizor sam się naprawił.
Istne cudaSmile
15-08-2011 18:03
Odpowiedz cytując ten post
Gość
Niezarejestrowany

 
Post: #20
RE: Kablówka ISKO
Są nie musisz nigdzie dzwonić kolego. I tak Isko jest 100lat za murzynami Vectra rządzi.
04-09-2011 12:45
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.